Despre noi

Tempra reprezinta garantia calitatii si a profesionalismului, oferindu-ti produse din materiale de inalta calitate si cu o durata de viata cat mai lunga. Stim exact de ce ai nevoie de aceea 
iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care se va ocupa de montarea si construirea semineului dorit la standarde inalte, astfel te vei bucura de o investie pe viata. Asadar fie ca locuiesti la casa, bloc sau detii un spatiu comercial si doresti o sursa de caldura sau sa creezi o ambianta frumoasa poti opta pentru soba pe lemne, termosemineu, semineu centrala sau un biosemineu.

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul termic, suntem o companie ce furnizam produse din domeniu: seminee, sobe pe lemne, centrale pe peleti, seminee decorative, gratare si accesorii, precum si servicii de constructie seminee sau cosuri de fum (ceramice, de inox, izolate etc.) Oferim servicii specializate, cu materiale si echipament adecvat si profesionist, utilizat de catre personal calificat, autorizat si cu experienta vasta in domeniu. Ne recomanda accentul pus pe client si pe nevoile lui, iar serviciile noastre sunt executate cu cea mai mare promptitudine, astfel incat sa fie utile, iar sistemul termic al clientului sa functioneze in parametri optimi in cel mai scurt timp cu putinta.

Ne preocupa siguranta caminului si a familiei, precum si mediul inconjurator, astfel ca tot ceea ce intreprindem si materialele pe care le folosim se ridica si satisfac toate cerintele si standardele nationale si europene in materie de seminee, sobe si cosuri de fum.

Serviciile noastre sunt complete, incluzand:

-consultanta si proiectare gratuita
-deplasare la fata locului
-transport si logistica
-personal si echipament tehnic
-punere in functiune a dispozitivelor si testarea acestora

Investim lunar si anual in personalul nostru, precum si in echipamentul tehnic, pentru a fi mereu la curent cu noile standarde si trenduri in materie de termice si pentru a beneficia de noutatile si tehnologiile aparute pe piata. Daca iti doresti servicii complete in domeniul termic, nu ezita sa ne contactezi!